Dezvoltarea unui site pe WordPress

Tu ai nevoie să folosești WordPress? Reprezintă pentru tine o nouă resursă? Crearea unui site simplu pe WordPress de la zero la un preț accesibil –este cheia pentru acei utilizatori care doresc să dețină control deplin asupra portalului lor.

Te întrebi dacă site-ul tău corespunde noilor tendințe de dezvoltare sau vrei să îl ajustezi ultimelor schimbări în urma pandemiei COVID-19? Indiferent de situație, pe Wordpress totul este posibil, sigur și operativ.

Pentru a conștientiza câtă muncă trebuie să depuneți și a afla care sunt toate momentele importante din acest proces, este nevoie să acordați o atenție deosebită. În momentul când purcedeți la procedura de dezvoltare a site-urilor web la cheie pe WordPress există suficient de multe elemente de care trebuie neapărat să țineți cont. Prin urmare, veți finaliza proiectarea internet-resursei la timp și nu veți depăși bugetul planificat. Cu siguranță sfaturile practice de la profesioniști nu vor face decât să amplifice desfășurarea lucrului în mod calitativ-profesionist. Rezultatul va fi o resursă web atractivă și funcțională, de care să vă mândriți.

Crearea unui site de internet pe WordPress:obiective

Primul pas înainte să cereți ajutorul unui programator este să vă gândiți bine și să stabiliți ce doriți să expuneți, de ce și pentru cine să fie destinată online-resursa. Este indispensabil să faceți acest lucru, deoarece veți ști clar care vă sunt cerințele față de proiectarea externă a produsului planificat. Totodată veți putea crea un plan strategic bine concis, care va face site-ul să aibă un impact real și avantajos asupra afacerii dvs.

În mare parte, asta semnifică aceeași formare a paginilor. Ca și în cazul oricărui proiect de web design, unele elemente rămân pe poziția proprie. De remarcat că, în cazul unui astfel de CMS (content management system) popular, există soluții interesante de sprijin și mai multe modalități de alegere care pot fi urmate în timpul dezvoltării. Când e timpul să începi? Acum, și urmează pașii din planul realizat.

Analiza intereselor

Atunci când aveți de luat o decizie privind construirea structurii codului sau alegerea bibliotecilor media, neapărat trebuie să vă puneți câteva întrebări. De multe ori clientul omite acest lucru, crezând că este nesemnificativ, dar în așa mod puteți înțelege mai bine care sunt obiectivele afacerii dvs., dar și puteți obține mai multă informație cu privire la opțiunile de colaborare.

CE FUNCȚII ÎNDEPLINEȘTE?

Să dezvoltați un site pe WP necesită o acordare mai deosebită elementelor precum ce țin de editarea textelor, adăugarea fișierelor, diagrame, videoclipuri etc. Elementele care sunt destinate în special magazinelor online, cum ar fi formularea, efectuarea plăților, configurator dinamic al produselor nu sunt atât de solicitate pe WP.

A seta corect scopul website-ului înseamnă a ne direcționa către caracteristicile potrivite pentru împlinirea acestuia. Încadrarea elementelor de buletin informativ, înregistrarea utilizatorului, gestionarea datelor sau versiunile lingvistice oferă clientului o viziune mai clară asupra a ceea ce are de făcut.

Vânzările. Un sistem CMS (sistem de management al contentului) reprezintă o varietate de soluții specifice acestui domeniu. De asemenea în acest sistem se găsesc diferite modalități de a satisface cerințele unui magazin online tipic, cât și pentru cele care implementează servicii sau primesc solicitări de la potențialii clienți.

Consolidarea autorității și a încrederii. Acest punct se referă la etapa vânzărilor prin canale, unde conținutul prezentat trebuie să fie autentic, să atragă clientul și veridic pentru susținerea brandului. Acest lucru trebuie bine punctat în special de companiile care oferă servicii în domeniul "business to business", dar și cele care oferă produsele proprii.

Distribuirea informaților. Scopul principal al acestei funcții este de a informa corect destinatarii despre serviciile și produsele, consolidând astfel încrederea în brandul afacerii dvs. Acest lucru este important nu doar pentru clienți, dar și pentru diferite organizații non-profit, organe locale de autoguvernare, structuri de stat.

Magazin –se efectuează vânzări online active și se deservesc comenzi online.

E-learning –se oferă cursuri offline și online.

Funcțiile site-urilor web sunt multe, care pot fi mult mai mult detaliate. Dvs. trebuie să vă analizați și să vedeți pe care le conține site-ul dvs., în așa mod vă concentrați atenția doar pe ce vă interesează și știți ce aveți de făcut.

Aspectul fizic

Aspectul fizic al unui site este o parte destul de importantă pentru succesul afacerii dvs., și cu siguranță implicarea clientului în operațiunea de proiectare și dezvoltarea a unui site corporativ sau de știri pe WordPress este un lucru benefic situației, la modul în care clientul își manifestă preferințele privind nuanța stilului, culorile, își exprimă viziunea proprie privind designul. În așa mod se evită situațiile de neconcordanță sau alte neplăceri.

Dar, apare și situația când clientul nu are nici o idee despre cum ar vrea să arate designul site-ului. În așa caz se oferă libertate deplină de acțiune și viziune către specialist. Acesta efectuează o analiză profundă concurenților, determinând astfel care sunt standartele industriei afacerii dmv., și stabilește o serie de obiective care trebuie de urmat pentru a avea un rezultat final frumos.

Identificarea vizuală

Identificarea vizuală a mărcii înseamnă construirea,,brand look-ului”, ceea ce cuprinde identificarea elementelor cheie din diferite domenii:

  • Logo-ul companiei și modul de utilizare a acestuia.

  • Culori cheie corporative pentru plasarea pe site-ul web și alte suporturi media, cum ar fi cărți de vizită sau broșuri publicitare.

  • Determinați fonturile pe care le veți utiliza atunci când dezvoltați sau scrieți materiale pentru compania dumneavoastră comercială, cum ar fi o resursă online, prezentări și alte documente.

  • Informații de bază despre brand. Încercați să identificați nișa dvs.:educația sau comerțul?

Dacă întâmpinați probleme în identificarea anumitor detalii, experții vă stau la dispoziție pentru ajutor. Crearea unui site pe WordPress, avantajele și dezavantajele care vor fi întâmpinare, vor deveni ceva firesc.

Testarea

Un lucru important atunci când planificați bugetul noului website, trebuie să specificați că în primul rând îl veți testa înainte de publicarea completă. Puteți alege să efectuați testări de utilizare sau testări de funcționalitate de bază, dar și testări UX pentru a fi siguri că site-ul este într-adevăr eficient. O metodă bună este să efectuați verificarea acestor teste din perspectiva clientului.

Conformitatea cu standardele Google

Dacă toate aceste verificări s-au dovedit a fi eficiente, treceți la următoarea verificare, și anume dacă site-ul online corespunde cu toate cerințele Google. Nu trebuie să vă lăsați înșelați, sunt agenții care declară această conformitate, dar absența acesteia afectează direct declinul rezultatelor Google.

Procesul de transformare a unei pagini vechi într-o formă nouă necesită timp, pregătire, de asemenea efectuarea unei comparații între cele două versiuni pentru a evita pierderea traficului și prin urmare reducerea vânzărilor.

Obținerea unui design

Dacă ați urmat cu precauție toți pașii enumerați mai sus, atunci proiectarea resursei online va funcționa relativ bine. Iar acum este timpul de analizat bine ceea ce se va întâmpla atunci când Internet-resursa este finisată. În urma testărilor ar trebui să observați că nu există erori, iar daca totul merge bine, atunci sunteți pregătit de următorul pas. Instruirea este utilă pentru angajații care intenționează să utilizeze site-ul Web și să-l mențină actualizat. Datorită acestui fapt, veți transmite într-un mod profesionist pagina echipei care va începe întreținerea acesteia.

Serviciul de suport tehnic

Chiar dacă resursa a fost finalizată, colaborarea cu agenția poate continua. Există parteneri care sunt dispuși să rămână cu dvs., sau cel puțin să fie disponibili pentru a oferi întreținere de bază, actualizări importante sau nevoi urgente (cum ar fi o defecțiune a serverului).

Dacă veți accepta sau nu să colaborați cu un partener de încredere cu privire la aceste aspecte depinde de bugetul general. Astfel, veți fi bine pregătit să acționați rapid dacă este nevoie.

Rezumat

Dezvoltarea website-urilor pe WordPres are multe avantaje, printre care unul dintre cele mai importante fiind costul mai mic la un nivel de securitate bun. Dar nu uitați, asta nu garantează nimic, neapărat se necesită o execuție minuțioasă și detaliată a procesului. Cu ajutorul specialiștilor profesioniști puteți evita multe riscuri în timpul sau după procedurile cu autoritățile fiscale. Mereu să vă ghidați după faptul că tot ce învățați acum, vor fi de ajutor pe viitor ca specialist.

Echipa Studio Webmaster oferă servicii de dezvoltare a unui site profesional pe WordPress și nu doar. Oferim totul la cel mai înalt nivel –confirmare pot fi toți clienții noștri care au rămas mulțumiți! Nu ezitați și contactați-ne chiar ACUM!