Promovarea site-ului plătit

In zilele noastre este destul de des necesar pentru a comanda SEO sau așa cum este obișnuit să spun promovarea site-ului, că există un concept mai larg decât SEO.

Astăzi vă voi spune cum să alegeți un artist și cum să verificați dacă acest artist va efectua toate lucrările necesare bine și eficient. Ei bine, de fapt, mă angajez să ating în cele din urmă obiectivele pe care le-am stabilit pentru această promoție. Ca să fiu sincer, o mulțime de oameni sunt foarte pasionați de numerele de căutare, dar aș sfătui, chiar dacă unul este legat de celălalt, să se uite la rata de creștere și să crească participarea și sarcina cel mai adesea ar trebui să fie stabilite, de asemenea.

Totul este la locul lui

Deci, pentru a începe cu, să ne dăm seama ce vrem de la acești oameni sau organizații. Luați ca bază promovarea complexă a site-ului. De obicei, sunt incluse următoarele servicii:

Audit SEO preliminar

Site de audit SEO de lucru.

Optimizarea motorului de căutare pentru Kevords.

Înregistrarea site-ului în cataloage.

Căutați promovarea site-ului în poziții de conducere.

Monitorizarea și feedback-ul privind participarea.

Poziționați întreținerea.

Pentru a începe - permiteți-mi să spun că, dacă SEO-executor nu vă poate oferi o listă similară de servicii atunci când comanda suport complex - este necesar să se gândească în competența sa.

După ce cunoașteți lista serviciilor pe care le oferiți, trebuie să întrebați ce rezultate veți obține în ceea ce privește urmărirea prezenței resurselor și să spuneți ce doriți să obțineți, de exemplu:Acum am 80 de uniks pe zi vizitatori din Moldova, adică aproximativ - ei sunt consumatorii produsului magazinului meu online, folosind statistici Google Analytics. În ceea ce privește planul meu, vreau să am peste 200 de vizitatori unici din Moldova. Cât timp va dura și care este bugetul acestei lucrări?». Dacă vă spun că nu știm ce se va întâmpla sau ce se va întâmpla, și că nu poți fi garantat nimic, este nebun să nu asculți pe nimeni. Amintiți-vă, este mai bine să plătească mai mult, dar pentru un produs bun.

Nu lucrați cu cei care vă spun direct că vă va cumpăra link-uri în serviciile corespunzătoare, și Asta-i tot. Această promoție poate chiar produce rezultate, dar este pe termen foarte scurt. Se efectuează un audit pentru a afla ce complex aveți nevoie.

Pentru referință, să ia un site web al unei companii pentru care promovarea site-urilor este pâinea principală. Am găsit accidental RCSO. Numele este ciudat, dar înseamnă ceva. Du-te la site-ul lor www.rcso.ru și începe căutarea.

La prima vedere, biroul pare a fi destul de solid, dar în același timp nu este necesar să se relaxeze. Regula trei -O a fost baza, dar mi-am dat seama că ar putea fi o regulă de trei la zero? Probabil că este 0-X, 0-PR, 0-vizitatori pe zi - în mod clar nu sunt împovărați cu marketing - dar veniți, nu despre asta vorbim acum.

Deci, în primul rând, vă recomandăm să vă uitați la site-ul companiei din punctul de vedere al codului paginii sale principale, dacă știți un pic despre asta. În acest caz, aspectul semantic nu pare să fie acolo, astfel încât aspectul este un fel de tabel, și am fost de așteptare pentru uimitor, cavewarden și orice altceva - este rar cumva. Putem face în continuare validările, dar nu voi fi supărat, așa că mă mișc.

Ne întoarcem la lista serviciilor incluse în promoția complexă. Urmați link servicii corporative (pe alte site-uri poate exista ceva un pic diferit? și nu poate exista o astfel de secțiune la toate) scurt aici totul este la fel, nu totul este acolo, dar le puteți întreba dacă doriți.

În ceea ce privește reclamele și vizitatorii vizați - băieții mi-au răspuns că, în principiu, nu fac acest tip de lucruri în mod constant - au măsuri diferite (goblini), dar, ca o excepție, ei sunt pregătiți să facă o excepție pentru un client individual, deoarece sunt cu adevărat siguri că mecanismele lor de promovare web funcționează. Desigur, am spus că ar trebui să-l definească în contractul lor ... Apoi a mers o serie de neinvitat licitare despre contract și ceea ce vom spune acolo... în cele din urmă am primit ceea ce am vrut. Singurul lucru a fost că am avut nimic de comandat și le-am spus că acum că am discutat termenii cu ei, voi reveni la ei în timp cu ordinea. Pentru a pune pur și simplu - în cuvintele managerului am «luat copiii pentru o vreme». Dar am facut-o doar pentru voi - cititorii mei.

Sursa - https://webmaster.md/ro/servicii/promovarea-site-lui/