Auditul site-ului pentru vulnerabilități

Riscurile de securitate nu fac excepție de la această regulă, iar auditul de securitate a site-ului este cea mai simplă și mai eficientă metodă de măsurare a expunerii unei entități la acțiuni rău intenționate. Auditul vulnerabilității site-ului, în funcție de gradul de criticitate al activității sau de context, trebuie să devină un instrument de conducere pentru departamentele de securitate. Pentru manageri, auditul site-ului pentru viruși este un instrument valoros pentru a măsura nivelul de performanță în materie de securitate al organizației și pentru a prognoza riscurile financiare și juridice sau bugetele de investiții necesare pentru sistemul de securitate.

Înainte de a efectua un audit al vulnerabilității, este esențial să se definească domeniul de aplicare dorit. Experiența acumulată de Promopc arată că procesele operaționale ale organizațiilor sunt foarte interconectate și că există numeroase părți interesate. Procesul de audit al vulnerabilităților începe cu faza de descoperire a vulnerabilităților și continuă cu o analiză detaliată a vulnerabilităților întâlnite. Această analiză poate da naștere la două tipuri de rapoarte. Unul este foarte tehnic, destinat echipelor de securitate, iar celălalt este destinat echipelor de management și oferă o viziune mai globală.

Auditul de vulnerabilitate a securității face parte dintr-un context global de inginerie de securitate, care reprezintă una dintre activitățile principale ale echipei Promopc. Astfel, auditurile de vulnerabilitate efectuate de experții Promopc pot fi completate cu sfaturi de gestionare a crizelor și instrumente de gestionare a securității. În ceea ce privește prețul auditului securității site-ului, nu vă faceți griji –dispunem de cele mai avantajoase prețuri. Pentru a vă convinge, contactați-ne la numărul indicat pe site sau lăsați-ne un mesaj la adresa noastră electronică.