Bing vs Google

Începe să scrie acest lucru, sper, notă scurtă amintește de filmele vechi de război. În cazul în care în ziua de la începutul războiului de la boxe wheezing și megafoane au existat vești proaste peste tot despre cum «... Germania lui Hitler a atacat cu perfidie Uniunea Sovietică ...».

Backstory

Deci, nu este nici un secret pentru oricare dintre cititorii mei în mod clar nobil că prietenii nu cresc în grădina Google și Microsoft sunt acum dornici de a partaja Internet și toată lumea vrea o piesă mai mare. Adică, am aruncat metafore toată dimineața, dar apoi am ajuns să mă gândesc la o bătălie de lumină și întuneric și bine și rău, dar asta e ceea ce nu se poate spune.

Iar lucrul a fost, m-am trezit astăzi și am ieșit din pat (să trecem peste detaliile pas cu pas, deoarece cititorul nostru rezonabil poate da seama ce se întâmplă în timpul lipsă), așa cum am decis de obicei să fac un Internet rula înainte de micul dejun. Ca de obicei, am început prin ridicarea e-mailuri noaptea târziu și citind unele bloguri interesante. Dar mai târziu, am brusc nevoie să se uite la statisticile site-urilor mele în ultimele două zile, deoarece problemele de găzduire și de sărbători ar putea afecta farmacia lor.

Cine este cine?

Ajungeți la subiect. Merg la o pagină cu http://wwww.google.com/analytics/ și ce văd acolo în loc de grafica mea obișnuită? Redirecționarea la adresa http://wwww.bing.com/search?q=google&form=MSSRPD.

Adică, Bing «cu o față obraznic»spune (desigur, este o născocire a imaginației mele web-stăpânit) «Google nu este găsit, dar puteți căuta în noi, poate și de a găsi ceva».

Pe scurt, ziua în care s-a oprit pământul a fost doar o clipă. Desigur, am început să verific fișierul gazdă de pe sistemul meu în confuzie. Conducerea disperată a unui mouse prin desktop, a început să convulsieze Chrome, opera, E - nimic nu a funcționat.

Război, ce se va întâmpla cu noi toți acum? Nu este nimic de făcut, trebuie să luptăm, trebuie să supraviețuim - am crezut și am sorbit o cafea de dimineață.

Google, împreună cu testele mele (de asemenea, numit Analitycs) nu a fost - a fost doar o căutare pentru ceea ce a rămas din ea (și anume numele) în Bing. Mă întrebam dacă Bing a crescut și a mâncat Google? Dar, după un pic de săpat în Bing, nu am găsit nici un reziduu de Google digestie.

Speculațiile și speculațiile

Dar dacă vă gândiți puțin și priviți departe de unele emoții și preferințe pentru aceste două companii, am următoarele sugestii:

Primul - ca întotdeauna vinovați de rauters, «slutzers», perdanți (cei care vor fi concediat sau retrogradat la portar), furnizori, brandmauers, switch-uri și hub-uri.

În al doilea rând, Microsoft testează dacă pot coexista pașnic cu Google (iluzii)

Pentru cei care nu înțeleg mai mult umor - va exista umor pe 3 - râde dacă nu amuzant - pretind a fi politicos

Trei - nici măcar nu ne putem imagina planurile insidioase ale acestor doi monștri, mai bine ascunde sub pat, ia computerul din toate prizele și așteptați pentru ei să se omoare reciproc.

Cele patru dintre ele - Bing a luat o înghițitură de Google, dar apoi a scuipat-o - a fost umed și gustos.

Cinci - Bing a cumpărat unele de trafic de la Google

Șase, Google a atacat Bing cu vizitatorii săi. Bing a rezistat unui atac distribuit DDoS.

Al șaptelea - cititorii revistei «X...»au spart totul în jurul... Și toaletă în birou - de asemenea, munca lor.

Al optulea - Google a cumpărat Yandex, Yandex a cumpărat Bing, Bing a cumpărat Yahoo, Yahoo a vândut Google în spatele pădurii - acesta este locul în care a venit toată confuzia (nu am înțeles nimic).

Sursa – https://webmaster.md/ro/articole/seo-optimizare/promovarea-site-ului-pe-google-5-avantaje-principale/