Site-uri la cheie in Moldova

Crearea site-ului este suma totală a tuturor acțiunilor legate de dezvoltarea și dezvoltarea site-ului web. Dacă aveți propria afacere, trebuie să aveți propriul site web, deoarece există o serie de avantaje care sunt scrise mai jos. Nu trebuie să pierdeți timp creând site-uri, dar lăsați-le la Promopc.md.

Promovarea magazin local va fi întotdeauna o provocare, mai ales dacă aveți branduri rivale uriașe. Ai nevoie pentru a veni cu o strategie mare pentru a vă ajuta să învingă unele dintre ele. Ai nevoie pentru a dezvolta un plan pentru a atrage mai mulți clienți și de a îmbunătăți reputația de brand. Crearea unui site de afaceri bine gândit poate fi un pas eficient. Dacă nu ați creat încă propriul site, aproape că pierdeți multe oportunități pentru marca dvs. Firma noastra mai desfasoara activitati precum:dezvoltare de aplicatii mobile, dezvoltare web design.

Trebuie să creați un alt tip de site? Putem de asemenea:

Un site web corporativ facilitează clienților existenți și potențiali să vă contacteze, să afle mai multe despre afacerea dvs. și despre produsele și serviciile pe care le aveți de oferit.

Știm cu toții că ne plac site-urile web îngrijite, frumoase, cu informații utile.

Conform definiției oficiale, comerțul online este o parte integrantă a procesului cunoscut sub numele de cumpărături on-line. Internet Trading înseamnă procesul prin care vizitatorii pot cumpăra anumite bunuri sau servicii oferite într-un magazin online.

Cel mai eficient mod de a atrage publicul țintă. Optimizarea pentru motoarele de căutare vă permite să creșteți în mod repetat numărul de vânzări cu un buget de publicitate rezonabil.

Lăsați o cerere pentru un serviciu 'Site-uri la cheie'

Introduceți datele și managerul nostru vă va contacta

Lasă o cerere
Etapele lucrării
1.
Analiză

Colectarea informațiilor necesare din cerințele clientului pentru proiectarea și funcționalitatea viitorului site, pentru a analiza specificul nișei și al concurenților.

2.
Specificații tehnice

Crearea unui site web corporativ se realizează în conformitate cu Termenii de referință și este coordonată cu clientul, care specifică structura, funcționalitatea site-ului și cerințele generale ale clientului.

3.
Dezvoltare

Dezvoltarea și implementarea părții principale a funcționalității:conectarea funcționalității, secțiunilor, lucrul cu catalogul de bunuri și baza de date, automatizarea lucrului cu documentele.

4.
Aspect și conținut de umplere

Designul finit cu ajutorul aspectului este transferat la baza site-ului și umplut cu conținut