Calitate si fiabilitate

Dezvoltare site

Site-ul dedicat complet și funcțional pentru Dvs. și cliențiilor Dvs.

expresivitate și unicitate
Dezvoltare web design

Site extern atractiv pentru clienții dvs

profitabilitate si vizibilitate
promovare seo

Creșteți traficul și vânzările pentru afacerea dvs

Corporate identity development

Identitatea corporativă a companiei include toate elementele vizuale ale companiei. De exemplu, designul de logo sau tot designul grafic corporativ, care se referă la dezvoltarea elementelor vizuale comunicative ale unei companii.

Promovarea site-ului SEO

Promovarea site-ului în Moldova poate aduce schimbări plăcute în dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Compania noastră îmbunătățește recunoașterea companiilor. În Moldova, o mare parte a oamenilor este obișnuit să facă cumpărături online și să folosească servicii și bunuri de pe site-uri de internet.

Dezvoltare web design

Designul web este procesul de creare a unui site internet. Include aspectul site-ului în sine, crearea de conținut unic și designul de design grafic.

Marketing de servicii

Astăzi, un număr mare de oameni se gândesc să-și creeze propriul brand, care se va dezvolta și, desigur, va obține profit. Conducerea unei afaceri profesionale necesită o expansiune constantă și o abordare serioasă.

Dezvoltare de aplicații mobile

Dezvoltarea de aplicații mobile este un set de activități care au ca rezultat ca programatorii să producă o aplicație pentru utilizare pe smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile. Destul de des odată cu dezvoltarea aplicațiilor vine și crearea unei versiuni web a aplicației.

Site-uri la cheie

Crearea unui site web la cheie este un set de acțiuni, în urma cărora clientul primește imediat un proiect web gata de lucru. Clientul nu este obligat să-și piardă timpul liber, ci doar să comande serviciul, să semneze contractul și să discute toate problemele tehnice.

Vom răspunde la oricare dintre întrebările dvs
Întrebări frecvente
Când vor avea primele rezultate?

Pe baza experienței și profesionalismului angajaților noștri, putem prevedea că majoritatea site-urilor clienților noștri primesc primele rezultate după doar 1 lună de la începerea promovării site-ului.

De ce ai nevoie de promovarea site-ului SEO?

Astăzi, site-urile web obțin 85% din trafic din rezultatele căutării organice. Cu cât site-ul este mai sus în rezultatele căutării, cu atât traficul este mai mare. Fără promovarea SEO, oricât de bine ar fi site-ul, va fi inutil. La urma urmei, dacă conținutul site-ului dvs. nu este publicat în rezultatele căutării, atunci la ce va folosi?

Cine va lucra pe site-ul meu?

La proiect lucrează nu 1 sau 2 persoane, ci o întreagă echipă de profesioniști cu experiență. Această echipă include:specialist SEO,
SEO copywriter, webmaster, analist, programator. Toți acești specialiști sunt verigă într-un mare lanț. Întreaga echipă lucrează la proiect.

Crearea site-ului și promovarea seo reprezintă un ansamblu al tuturor activităților legate de dezvoltarea și dezvoltarea unui site web. Daca ai propria ta afacere, atunci cu siguranta trebuie sa ai propriul tau site, pentru ca exista o serie de avantaje care sunt scrise mai jos. Nu-ți pierde timpul creând site-uri pe cont propriu, lasă-le experților de la Promopc.md.

Construirea și promovarea magazinului dvs. online va fi întotdeauna o provocare, mai ales dacă aveți concurenți uriași de brand. Trebuie să vii cu o strategie grozavă care să te ajute să-i învingi pe unii dintre ei. Trebuie să dezvoltați un plan pentru a atrage mai mulți clienți și pentru a vă îmbunătăți reputația mărcii. Crearea unui site web de afaceri bine conceput poate fi un pas eficient. Dacă nu ți-ai creat încă site-ul web, practic pierzi o mulțime de oportunități pentru marca ta.

Obțineți o ofertă comercială

Doriți să creați un site sau să utilizați servicii de promovare? Completați formularul și vă vom trimite o ofertă comercială dezvoltată personal!

CARE SERVICII V-AU INTERESAT?
Site-uri la cheie
Dezvoltarea aplicațiilor mobile
Servicii de marketing
Dezvoltare web designului
Promovarea site-ului SEO
Dezvoltare de software
Dezvoltarea identității corporative
Hosting
Indicați suma aproximativă pe care intenționați să o cheltuiți pentru implementarea proiectului