Hosting

Datele care alcătuiesc un site web (inclusiv codul HTML și CSS) sunt grupate în mai multe fișiere și apoi depozitate pe un server, care este administrat de către gazdă. Datele conținute pe server vor fi apoi transpuse de browserul dumneavoastră pentru a permite afișarea site-ului web cu toate componentele sale, așa cum apare în fața ochilor dumneavoastră. Rețineți că Promopc, pe lângă servicii de găzduire în Chișinău, poate oferi servicii suplimentare, cum ar fi protecția împotriva virușilor sau promovare SEO. Departe de a fi oferită într-un singur pachet, găzduirea se prezintă sub mai multe forme, fiecare cu punctele sale forte și punctele slabe. Astfel, există câteva tipuri de găzduiri:

  • Găzduire pe server partajat
  • Găzduire Virtual Private Server (VPS)
  • Găzduire pe server dedicat
  • Cloud Server Găzduire

Și cum rămâne cu găzduirea gratuită? După cum sugerează și numele, găzduirea gratuită reprezintă punerea la dispoziție de spațiu gratuit pe un server. Bineînțeles, cel care oferă spațiul pentru site va face în continuare bani din acest serviciu, plasând publicitate pe site-ul dumneavoastră. Înainte de a alege un tip de web hosting în detrimentul altuia, este important să analizați următoarele:

  • Bugetul dumneavoastră lunar;
  • Cantitatea de trafic pe care o primește site-ul pe zi;
  • Momentele în care traficul este cel mai mare;
  • Nevoile de asistență tehnică;
  • Nevoile dumneavoastră în materie de confidențialitate a datelor.

V-ați stopat și nu știți ce tip de găzduire se potrivește afacerii dumneavoastră? Vă gândiți să cumpărați hosting in Moldova? Contactați-ne pentru a fi pus în legătură cu specialiștii! În cele din urmă, este important să cunoașteți ce tipuri de hosting în Moldova există și pentru ce este folosit fiecare. Vă poate economisi timp și bani, totodată crescând performanța site-ului dumneavoastră.

Avantaje:

1) Găzduire partajată –un singur server găzduiește mai multe site-uri web și este unul dintre cele mai utilizate, deoarece are două avantaje majore:

Preț:este o soluție foarte economică, deoarece costurile suportate sunt împărțite între toți utilizatorii prezenți pe server.

Administrare:de administrarea tehnică se ocupă în întregime compania de găzduire și, prin urmare, este foarte ușor de utilizat și de monitorizat spațiul de stocare. Cu acest tip de găzduire web, nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice.

2) Găzduire dedicată –constă în închirierea unui întreg server pentru propriile nevoi. Avantajele acestei soluții includ:

Personalizare:dumneavoastră sunteți singurul responsabil! Prin urmare, este posibilă personalizarea completă a caracteristicilor serverului dumneavoastră:cantitatea de memorie, alegerea sistemului de operare, dimensiunea hard disk-ului, protocolul de securitate, CMS, etc.

Securitate:datele dumneavoastră nu sunt partajate cu niciun alt cont, ceea ce garantează un control total asupra informațiilor dumneavoastră.

3) Găzduire VPS (Virtual Private Server) –acest tip de găzduire constă în punerea la dispoziție a mai multor servere virtuale pe un singur server fizic. Avantajele constau în:

Personalizare:vă puteți configura mașina virtuală în funcție de nevoile dumneavoastră (RAM, spațiu pe disc, sistem de operare etc.).

Costuri:găzduirea pe un server privat virtual este puțin mai scumpă decât găzduirea partajată, dar mult mai accesibilă decât găzduirea dedicată.

4) Găzduire în Cloud –se bazează pe o rețea de mai multe servere fizice și virtuale. Principalele avantaje sunt:

Fiabilitate:găzduirea în cloud oferă o infrastructură flexibilă care poate face față unor variații mari în ceea ce privește cerințele de resurse.

Costuri:clienții plătesc doar pentru resursele pe care le utilizează în fiecare lună.

Accesibilitate:puteți accesa cloud-ul de oriunde, iar colaborarea este mult mai ușoară.

Gestionare:întreținerea sistemelor cloud este gestionată în totalitate de către gazda web și, adesea, există asistență 24 de ore din 24.

Comanda un serviciu 'Hosting'

Doriți să creați un site sau să utilizați servicii de promovare? Completați formularul și vă vom trimite o ofertă comercială dezvoltată personal!Indicați suma aproximativă pe care intenționați să o cheltuiți pentru proiect
Trimiteți o cerere
Alte servicii
1.
Site-uri cu o singură pagină

Știm cu toții că ne plac site-urile web îngrijite, frumoase, cu informații utile.

2.
Crearea unui magazin online în Moldova

Conform definiției oficiale, comerțul online este o parte integrantă a procesului cunoscut sub numele de cumpărături on-line. Internet Trading înseamnă procesul prin care vizitatorii pot cumpăra anumite bunuri sau servicii oferite într-un magazin online.