Crearea unui magazin online în Moldova

În contextul cumpărăturilor online sau al tranzacțiilor online, există trei modalități comune de a face afaceri:B2C (scurt, de la întreprinderi la consumatori), ceea ce înseamnă că procesul de cumpărături online se desfășoară între cumpărător și antreprenor, adică un producător sau un furnizor de servicii;apoi b2b (pe scurt, de la business la business), în care procesul de tranzacționare online are loc între doi antreprenori, și metoda B2B2C, dezvoltat ca o combinație a acestor două metode de tranzacționare on-line. ceea ce înseamnă că tranzacțiile online au loc fie între doi comercianți, fie între cumpărător și comerciant, cu condiția ca în acest mod de tranzacționare între aceștia să existe și un intermediar. Puteți comanda crearea unui magazin online în promopc.md într-un timp scurt!

1. Sunteți deschiși la lume

Unul dintre principalele avantaje ale afacerilor online este că depășiți barierele fizice. Nu depinde de numărul de persoane care merg pe stradă sau de numărul de broșuri pe care le-ați livrat la cutiile poștale. De pe Internet puteți vinde în întreaga lume.

2. Clienți noi

În afacerea locală puteți atrage doar acei clienți care vin la magazin. Internetul nu contează unde sunt cumpărătorii, contează doar cât de bun este produsul dvs.

4. Reducerea costurilor

Nu există nici o îndoială că costul de deschidere a unui magazin online este mult mai mic decât dacă ar trebui să deschidă o afacere locală.

5. Lipsa planurilor

Unul dintre principalele dezavantaje ale magazinelor fizice în comparație cu comerțul electronic este următorul. Nu există sărbători sau timp de închidere, afacerea dvs. Este deschisă 365 zile pe an, 24 de ore pe zi.

6. Recenzii produs

Majoritatea consumatorilor citesc recenziile produselor de pe Internet pentru a afla informațiile de bază scrise de cumpărători care au utilizat deja produsul. Comentarii online ajuta pentru a obține informații interne despre produsul care ne interesează. De exemplu, dacă vom cumpăra tesatura, putem revizui comentarii despre acest produs;vom vedea că unii cumpărători adaugă, de asemenea, imagini de ei înșiși poartă acest produs. În acest fel, putem face achiziții inteligente. Vă recomandăm să vă familiarizați cu ofertele noastre precum designul site-ului web și promovarea site-ului SEO, care vor juca, de asemenea, un rol cheie în dezvoltarea și rentabilitatea magazinului dvs. online.

Comanda un serviciu 'Crearea unui magazin online în Moldova'

Doriți să creați un site sau să utilizați servicii de promovare? Completați formularul și vă vom trimite o ofertă comercială dezvoltată personal!Indicați suma aproximativă pe care intenționați să o cheltuiți pentru proiect
Trimiteți o cerere
Alte servicii
1.
Site-uri la cheie

Site-uri la cheie sunt foarte fiabile și sunt create de specialiști calificați

2.
Site-uri cu o singură pagină

Știm cu toții că ne plac site-urile web îngrijite, frumoase, cu informații utile.

3.
Dezvoltare web designului

Un stil corporativ unic, care va surprinde clienții cu creativitatea sa