Nu contează ce fel de site web aveți, un site web corporativ sau sunteți interesat să creați un site cu o singură pagină, orice site de Internet are nevoie:designul web este procesul de construire a unui site web. Include aspectul site-ului web, crearea de conținut și design grafic. În ciuda frecvenței mai mari de utilizare a termenilor design web și dezvoltare web, designul web tehnic este o categorie mai largă de dezvoltare web. Puteți comanda un design individual de site pe promopc.md și vom face totul în cooperare. Totul în mâinile tale!

Paginile web sunt create folosind limbajul de marcare HTML. Designerii web creează pagini web folosind etichete HTML care definesc conținutul și metadatele fiecărei pagini. Locația și aspectul elementelor pe o pagină web sunt de obicei definite folosind stiluri CSS sau în cascadă. Prin urmare, majoritatea site-urilor web conțin o combinație de HTML și CSS care determină modul în care fiecare pagină va fi afișată în browser.

Avantajele noastre
Mai multi clienti

Cu cât un vizitator rămâne mai mult timp pe site-ul tău, cu atât învață mai multe despre compania ta și despre brandul tău. Cu un design web profesional, totul, de la imaginile pe care le folosiți până la cuvintele pe care le alegeți, va determina câți oameni decid să facă o achiziție pe site-ul dvs.

Fiabilitate

Atunci când faci partener cu o companie profesionistă de web design, poți face un parteneriat pe viață. Un design web finalizat nu este un proiect finalizat - este o relație cu care puteți lucra și face orice modificări și completări site-ului dvs. în viitorul apropiat.

Economii de costuri pentru viitor

Investiția în design web care nu compromite calitatea va funcționa în favoarea dvs. în viitor. Dacă plătiți puțin mai mult pentru calitate, nu va trebui să angajați un alt designer pentru a vă reproduce site-ul atunci când ceva nu merge bine. După cum puteți vedea, investiția într-o agenție de web design de înaltă calitate are multe beneficii.

Consolidarea identității mărcii

Designul web de calitate, impecabil și consecvent vă ajută să vă consolidați identitatea mărcii și să o mențineți puternică. Chiar și cele mai mici schimbări pot avea un impact pozitiv asupra percepției site-ului tău, permițând brandului tău să rămână consecvent și ușor de distins de concurență.

Comanda un serviciu 'Proiectare de site-uri'

Doriți să creați un site sau să utilizați servicii de promovare? Completați formularul și vă vom trimite o ofertă comercială dezvoltată personal!Indicați suma aproximativă pe care intenționați să o cheltuiți pentru proiect
Trimiteți o cerere