Dezvoltarea de aplicații mobile la comanda

Dezvoltarea aplicațiilor mobile este procesul prin care dezvoltatorii creează o aplicație pentru utilizare pe smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile. În timp ce dezvoltarea de aplicații implică uneori crearea unei versiuni web a unei aplicații sau a unei versiuni desktop a acesteia, majoritatea proiectelor de dezvoltare a aplicațiilor sunt implementate pe dispozitive mobile și tablete. La dezvoltarea aplicațiilor se țin cont de multe caracteristici și considerații, care sunt caracteristici cheie atunci când alegeți specialiști, comandați dezvoltarea de aplicații mobile de la noi pe promopc.md și vă garantăm o muncă de înaltă calitate.

 Tipuri de aplicații și ce trebuie luat în considerare la dezvoltare

Există mai multe tipuri de aplicații pe care dezvoltatorii le creează, cum ar fi aplicațiile native, aplicațiile HTML5 și aplicațiile hibride. O aplicație tipică folosește o conexiune de rețea pentru a accesa resursele de calcul de la distanță. Multe companii aleg să investească în dezvoltarea de aplicații personalizate fie pentru a îmbunătăți eficiența și a eficientiza procesele interne, fie pentru a-și comercializa ideile pe piața deschisă.

Dezvoltatorii trebuie să ia în considerare multe elemente atunci când creează o aplicație, cum ar fi dimensiunea ecranului, configurațiile și specificațiile hardware. Fiecare componentă a unei aplicații mobile trebuie să se potrivească pentru a oferi un design de interfață rapid, curat și ușor de utilizat pentru utilizatorul final. Iată câteva puncte suplimentare de luat în considerare atunci când dezvoltați aplicații.

Caracteristicile cheie ale aplicațiilor mobile

Aplicațiile mobile conțin adesea o gamă largă de funcții concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Când dezvoltați o aplicație, trebuie să luați în considerare cu atenție ce caracteristici doriți să adăugați programului dvs. Multe caracteristici pot contribui la succesul unui proiect de dezvoltare a aplicațiilor, inclusiv următoarele:

Notificări

Notificările push sunt un exemplu de caracteristică adesea folosită de dezvoltatorii de aplicații. Aceste notificări sau mesaje creează o linie directă de comunicare între companie și clienți. Mai degrabă decât să înregistreze la rece adrese de e-mail sau să trimită reclame direcționate, notificările push funcționează pentru a stabili relații directe prin text sau e-mail cu utilizatorii care folosesc deja aplicația dvs. mobilă pentru a le crește și mai mult interesul față de marca dvs. Pe lângă dezvoltarea de aplicații mobile, oferim și alte servicii:promovarea site-urilor seo și marketing online, precum și dezvoltarea identității corporative.

Dezvoltarea aplicatiilor mobile pentru iOS este procesul de dezvoltare a aplicatiilor pentru device-urile care ruleaza iOS.

Potrivit statisticilor, proprietarii de smartphone-uri de pe platforma android au aproximativ 2.5 miliarde de utilizatori. Acest lucru deschide oportunități uriașe de promovare a mărcii, serviciilor și produselor.

Lăsați o cerere pentru un serviciu 'Dezvoltarea aplicațiilor mobile'

Introduceți datele și managerul nostru vă va contacta

Lasă o cerere
Etapele lucrării
1.
Analiza intereselor

Spuneți-ne ce procese ar trebui să fie efectuate și vom începe colectarea de analiză. Analizăm piața, studiem concurenții, ne comportăm cu clienții. Analiza ne va ajuta să înțelegem modul în care oamenii vor utiliza aplicația dvs. Mobilă, precum și în viitor pentru a o crea adaptată, ușor de înțeles și utilă. Afacerea dvs. va beneficia doar.

2.
Design

Elaborăm o descriere detaliată a funcționalității și designului aplicației viitoare.

Echipa noastră de designeri și dezvoltatori implementează treptat ideea clientului.

Ca urmare, avem:

  1. funcționalitatea care urmează să fie implementată în aplicația mobilă;
  2. cerințele de interfață și de performanță
  3. o descriere a modului în care vor fi îndeplinite toate aceste cerințe;
  4. aspectul proiectat al aplicației dvs.
3.
Dezvoltare și testare

Implementăm funcționalitatea aplicației mobile:

  • ecranul de pornire;
  • inregistrarea și autorizarea;
  • meniu;
  • căutare;
  • alte dorințele ale clientului;
  • notificari
4.
Publicarea aplicatiiei pe platformele

Descărcați aplicația în AppStore pentru platforma iOS, și Google Play pentru Android, respectiv.

Pentru a asigura funcționarea de înaltă calitate a aplicației, configurați sistemul de monitorizare.