Publicitate contextuală Yandex

Ați observat vreodată că multe bloguri și site-uri web afișează doar aleatoriu anunțuri pentru produse similare? Uneori, site-ul găzduiește o reclamă pentru o companie parteneră, dar, de cele mai multe ori, ați ajuns la publicitate contextuală.

Publicitatea contextuală este o metodă eficientă de direcționare care este adesea folosită atunci când doresc să se asigure că anunțurile lor banner sunt văzute de publicul potrivit. În publicitatea contextuală tradițională, sistemele automate afișează anunțuri legate de conținutul site-ului dvs. pe baza direcționării prin cuvinte cheie. Pentru a afla prețul reclamei în Yandex.Direct, vă rugăm să contactați studioul nostru!

Ce este publicitate contextuală pe site?

Publicitate contextuală Yandex. Direct este plasarea campaniilor de publicitate pe site-uri web sau pagini web care au legătură directă cu reclamele plasate. De exemplu, dacă vindeți un blender KitchenAid, ați putea încerca să îl listați pe site-uri de prăjituri, pâine de casă și rețete de prăjituri care folosesc blendere mult. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să plasați reclame direct în el - necesită setări profesionale pentru publicitate în Yandex.Direct.

Avantajele noastre
Trafic țintit garantat

Garantat pentru a primi trafic direcționat, deoarece anunțurile sunt plasate pe pagini care conțin anumite cuvinte cheie. Acesta este cel mai bun mod de a promova produse și servicii online pe o anumită nișă de piață.

Scanare amanuntita

Inainte de a incepe lucrarea in sine, analizam sfera de activitate a clientului, tinem cont de toate dorintele, pentru ca in final sa obtinem un produs de calitate.

Comanda un serviciu 'Publicitate contextuală Yandex'

Doriți să creați un site sau să utilizați servicii de promovare? Completați formularul și vă vom trimite o ofertă comercială dezvoltată personal!Indicați suma aproximativă pe care intenționați să o cheltuiți pentru proiect
Trimiteți o cerere